NAI, EINAI ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΣ!

Επιπλέον δεν υπάρχει πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή και θα σας σπάσουν την μύτη όταν ψήνονται. Θα χρειαστείτε τα εξής:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Υλικά (για 18 μπισκότα των 25 γρ περίπου ψημένα)

100 γρ βούτυρο (βάλτε λάδι καρύδας αν δεν θέλετε γαλακτοκομικά)

100 γρ γλυκαντικό 1:1 (εγώ έβαλα αυτό, αν σας αρέσουν τα ΠΟΛΥ γλυκά, βάλτε παραπάνω)

Βανίλια μπόλικη ή/και ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι

280 γρ αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένα αμύγδαλα (εγώ έβαλα αυτό)

 

Εκτέλεση

Ανάβετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου αέρα να προθερμανθεί.

Λιώνετε το βούτυρο και το χτυπάτε με το γλυκαντικό για μερικά λεπτά να αφρατέψει. Προσθέτετε την βανίλια και σταδιακά το αλεύρι αμυγδάλου. Πιθανά να χρειαστεί να ανακατέψετε με το χέρι στο τέλος. Η ζύμη γενικά τρίβεται. Πλάθετε με τα χέρια τα μπισκότα “πακετάροντας” όσο μπορείτε την ζύμη. Βάζετε τα μπισκότα πάνω σε μια λαμαρίνα στην οποία έχετε απλώσει λαδόκολλα.

Ψήνετε για περίπου 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς αέρα μέχρι να ροδίσουν.

Θα είναι πολύ μαλακά όταν τα βγάλετε από τον φούρνο. Θα σκληρύνουν όσο κρυώνουν. Έχουν υπέροχη γεύση και υφή μπισκότου. Δοκιμάστε τα!

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μπισκότο έχει 130 θερμίδες με 3.5 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 1.9 γρ φυτικών ινών, άρα 1.6 γρ καθαρών υδατανθράκων – 10%), 3.3 γρ πρωτεΐνης (10%) και 12.3 γρ λίπους (80%).

Πηγή συνταγής
Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

 

Προηγούμενο άρθροΚαριόκες
Επόμενο άρθροΚαφές και παρενέργειες
Debug: Newspaper

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση