Υλικά (για 20-23 μπισκότα)

100 γρ ζάχαρη (έβαλα καστανή, μπορείτε να βάλετε και γλυκαντικο)
2 αυγά
100 γρ βούτυρο λιωμένο (βάλτε λάδι καρύδας αν δεν τρώτε γαλακτοκομικά)
100 γρ σοκολάτα λιωμένη (έβαλα χωρίς ζάχαρη)
Άρωμα βανίλια
125 γρ φαρινα (μπορείτε να βάλετε και αλεύρι γ.ο.χ και να βάλετε 1 κγ μπεικιν μπαουντερ)
125 γρ σοκολάτα σε κομματάκια (έβαλα με 90% κακάο)

Εκτέλεση

Χτυπάτε την ζάχαρη με τα αυγά και την βανίλια με έναν αυγοδαρτη σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το βουτυρο και την λιωμένη σοκολάτα κι ανακατεύετε ξανά. Προσθέτετε το αλεύρι και δημιουργείτε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος βάζετε τα κομματάκια σοκολάτας και βάζετε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά να παγώσει λίγο το μείγμα.
Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά ανάβετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου να προθερμανθεί. Με ένα κουτάλι βάζετε λίγο μείγμα πάνω σε μια λαμαρίνα που έχετε απλώσει μια λαδόκολλα (δείτε τελευταία φώτο). Ψήνετε για περίπου 8-12 λεπτά, ανάλογα και τον φούρνο μέχρι να μοιάζουν με την προτελευταία φώτο. Προσοχή μη τα κάψετε. Τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν, πριν τα βάλετε σε πιάτο, θα σκληρυνουν μόλις κρυώσουν. Καλή επιτυχία! ❤️

Προηγούμενο άρθροΜοσχάρι λεμονάτο με καρότα
Επόμενο άρθροBlack forest protein smoothie bowl
Debug: Newspaper

Απάντηση