Τα πέτυχα κάπου σε μια σελίδα με συνταγές και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και είπα να τα δοκιμάσω. Βγήκαν εξαιρετικά και ήταν πολύ εύκολο να τα φτιάξω!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 1 μερίδα)

2 αυγά ολόκληρα

40 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαράκρέμα καρύδας, αν δεν τρώτε γαλακτοκομικά)

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό τηγανάκι βάζετε την κρέμα και το αλατοπίπερο. Σπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε μες στην κρέμα. Ανάβετε χαμηλή φωτιά και ψήνετε μέχρι να είναι έτοιμα, περίπου δέκα λεπτά. Εγώ τα καπάκωσα κιόλας για μερικά λεπτά. Η κρέμα καραμελώνει και γίνονται πεντανόστιμα!

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μερίδα έχει περίπου 250 θερμίδες με 1 γρ συνολικών υδατανθράκων (και καθαρών – 2%), 13 γρ πρωτεΐνης (20%) και 22 γρ λίπους (78%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροClotted cream
Επόμενο άρθροΛεμονάτο κοτόπουλο με μπρόκολο
Debug: Newspaper

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση