Εντάξει αυτό τα σπάει εντελώς. Φαίνεται και από την φώτο νομίζω. Είναι αφράτο και υγρό και νιάμι και φτιάχνεται πανεύκολα. Απλά πετάς τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύεις και ψήνεις. Πιο εύκολα δεν γίνεται!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 10 μερίδες)

100 γρ λιωμένο βούτυρο (ή λάδι καρύδας)

60 γρ κακάο χωρίς ζάχαρη (έβαλα αυτό)

60 γρ αλεύρι καρύδας (έβαλα αυτό)

6 αυγά

150 γρ γλυκαντικό 1:1  (έβαλα αυτό)

Άρωμα βανίλια (έβαλα αυτό)

Άρωμα πορτοκάλι ή λεμόνι (ή λίγο ξύσμα, έβαλα αυτό)

Ελάχιστο αλάτι (τονίζει τη γεύση της σοκολάτας)

3 γρ μπέικιν πάουντερ (1 κ.γ., έβαλα αυτό)

Εκτέλεση

Αναβέτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς να προθερμανθεί.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με το μίξερ. Βάζετε σε αλουμινένια φόρμα.

Ψήνετε για περίπου μισή ώρα στους 180 βαθμούς αέρα. Το μαχαίρι πρέπει να βγαίνει υγρό, αλλά όχι με κομμάτια επάνω.

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε κομμάτι έχει περίπου 130 θερμίδες με 3.2 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 1.8 γρ φυτικών ινών, άρα 1.4 γρ καθαρών υδατανθράκων – 3%), 4.5 γρ πρωτεΐνης (16%) και 11.5 γρ λίπους (80%).

Έμπνευση συνταγής από εδώ
H φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι της Eirini Boukouvala, την οποία ευχαριστώ θερμά!
Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΚέικ βουτύρου
Επόμενο άρθροΜη περιμένετε..
Debug: Newspaper

Απάντηση