Υλικά

Για την βάση:
2 σκελίδες σκόρδο
640 γρ κιμάς από φιλέτο στήθος κοτόπουλο
3 μεσαία αυγά
75 γρ παρμεζάνα
Για από πάνω:
85 γρ γαλοπούλα καπνιστή φουαντρε (2 μεγάλες φέτες)
25 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
120 γρ ντοματίνια
80 γρ τσένταρ (4 φέτες τοστ)

Εκτέλεση

Ανάβετε τον φούρνο στους 180-200 βαθμούς αέρα να προθερμανθεί.

Βάζετε τα υλικά για την βάση σε ένα μεγάλο μπολ και πλάθετε μέχρι να ενωθούν.

Απλώνετε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και ψήνετε για περίπου 30 λεπτά (ανάλογα και τον φούρνο) μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

Την βγάζετε από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει λίγο.

Την γυρνάτε, βάζετε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνετε ξανά για 10 λεπτά – προσοχή μην την κάψετε! ❤️

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Βγάζει 4 κομμάτια (δεν είναι πολύ μεγάλη και την έκανα χοντρουλα). Κάθε κομμάτι έχει περίπου 400 θερμίδες με 2.8 γρ υδατάνθρακα, 17 γρ λίπους και 70 γρ πρωτεΐνης! ❤️

Μπορείτε να δείτε την συνταγή και στο instagram:

Προηγούμενο άρθροΚρέπα βρώμης μπανάνας (απλή και σοκολατένια)
Επόμενο άρθροΣούπα με λαχανικά και κάρυ
Debug: Newspaper

Απάντηση