Έφαγα στην κυριολεξία μισό κιλό (μετρημένα) πριν λίγο, για βραδινό, σε δύο δόσεις, χαχαχα. Αξίζει πραγματικά να την δοκιμάσετε!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 5 μερίδες των 440 γρ)

1200 γρ λάχανο

380 γρ κρεμμύδι

185 γρ πράσο

185 γρ ελαιόλαδο (ή λάδι καρύδας ή βούτυρο)

500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ανάμεικτος με χοιρινό σε αναλογίες 70/30 (ή σκέτο μοσχαρίσιο ή σκέτο χοιρινό ή ό,τι σας αρέσει)

Αλατοπίπερο

Μαιντανός αποξηραμένος

Δάφνη

Italian mix spice

Εκτέλεση

Κόβετε τα κρεμμύδια και τα πράσσα σε ροδέλες και τα τσιγαρίζετε με το λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. Προσθέτετε τον κιμά και ψήνετε μέχρι να γίνει καφέ για περίπου δέκα – δεκαπέντε λεπτά. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και αφού πάρει μια βράση, προσθέτετε το λάχανο που το έχετε χοντροκόψει. Ανακατεύετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για περίπου είκοσι λεπτά ακόμα.

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μερίδα των 440 γρ έχει 476 θερμίδες με 26 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 8 γρ φυτικών ινών, άρα 18 γρ καθαρών υδατανθράκων – 15,4%), 7 γρ πρωτεΐνης (6%) και 41 γρ λίπους (78,7%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΓιατί μια διατροφή με πολύ χαμηλά λιπαρά δεν μας κάνει καλό
Επόμενο άρθροCheesecake με Μύρτιλα
Debug: Newspaper

Απάντηση