Πρόκειται για πετυχημένο πείραμα της Κατερίνας Περοπούλου, η οποία μου έστειλε την συνταγή και την φωτογραφία μέσω instagram, την οποία ευχαριστώ θερμά!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 15 κομμάτια)

200 γρ αλεύρι αμυγδάλου ή αλεσμένα αμύγδαλα σε καφεκόπτη

60 γρ γλυκαντικό 1:1 (ή όσο θέλετε, δοκιμάστε τα)

30 γρ ασπράδι (από ένα αυγό)

15 γρ ανθόνερο

Γλυκαντικό σε άχνη (για διακόσμηση)

amigdalotaULC

Εκτέλεση

Ανακατεύετε καλά τα υλικά σε ένα μούλτι ή με τα χέρια και βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να σφίξει.

Τα πλάθετε σε ό,τι σχήμα θέλετε και τα πασπαλίζετε με το γλυκαντικό σε άχνη.

Αν θέλετε να τα κάνετε κέτο, προσθέστε λίγο λάδι καρύδας στο μείγμα. 

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε κομμάτι έχει περίπου 75 θερμίδες με 2.9 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 1.7 γρ φυτικών ινών, άρα 1.2 γρ καθαρών υδατανθράκων – 6%), 3.1 γρ πρωτεΐνης (16%) και 6.7 γρ λίπους (78%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροTo μόνο σου εμπόδιο
Επόμενο άρθροΚετογονική δίαιτα και προχωρημένο πειραματικό γλοιοβλάστωμα (σε ποντικούς)
Debug: Newspaper

Απάντηση