Πρόκειται για πανεύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ κολασμένη συνταγή!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 12 μερίδες)

250 γρ μασκαρπονε (ένα κουτί) σε θερμοκρασία δωματίου (ή το ζεσταίνετε λίγο σε φούρνο μικροκυμάτων)

120 γρ ghee ή βούτυρο
60 γρ σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο (έβαλα 100%)
Άρωμα βανίλιας (προαιρετικά)
Υγρό γλυκαντικό ή γλυκαντικό σε άχνη (προαιρετικά, εγώ δεν έβαλα, δείτε το link για συστάσεις προϊόντων, ιδίως υγρά μας κάνουν μόνο δύο μάρκες, οπότε προσοχή!)

Εκτέλεση

Βάζετε το βουτυρο με την σοκολάτα να λιώσει σε χαμηλή φωτιά ή μπεν μαρι. Αν χρησιμοποιείτε γλυκαντικο, βάλτε κι αυτό. Την προσέχετε μην καεί. Μόλις λιώσει, αποσύρετε από την φωτιά και αφήνετε το σκευος να κρυώσει.
Βάζετε το μασκαρπονε σε ένα μπολ και το χτυπάτε με το μίξερ 2 λεπτά να αφρατεψει λίγο μαζί με το άρωμα βανίλιας. Προσθέτετε την σοκολάτα στην κρεμα και χτυπάτε ξανά. Μπορεί να μοιάζει σαν να πάει να κόψει, αλλά απλά θέλει καλό χτύπημα στο δυνατό.
Απλώνετε σε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι (δεν είναι πολύ) και βάζετε στο ψυγείο για καμιά ώρα. Μόλις παγώσει, το βγάζετε, το κόβετε κομμάτια και το αποθηκεύετε σε ταπερ που κλείνει. Βάζετε κακάο σκόνη ανάμεσα στις στρώσεις του fudge μη κολλήσει. Διατηρείται στο ψυγείο.

Κάνει και για άπλωμα πάνω ή μέσα σε κέικ!
Καλή επιτυχία! ❤️

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μερίδα έχει περίπου 200 θερμίδες με 1.3 γρ συνολικών και καθαρών υδατανθράκων (3%), 1.7 γρ πρωτεΐνης (3%) και 21 γρ λίπους (94%).

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΟι κετογονικές δίαιτες στην ιατρική ογκολογία
Επόμενο άρθροΚολοκυθάκια ή σπαράγγια σωτέ
Debug: Newspaper

Απάντηση