Τελευταία μαγειρεύω πολύ. Αυτά τα μπισκότα ήταν τα αγαπημένα μου παλιά, αλλά είχα χρόνια να τα φτιάξω και είπα σήμερα να τα τιμήσω πάλι. Είναι πανεύκολα!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά (για 20 μπισκότα)

225 γρ τυρί κρέμα (έβαλα philadelphia, είναι παραπάνω από ένα κουτιά)

60 γρ βούτυρο

67 γρ αλεύρι αμυγδάλου (αν βάλετε sukrin, θέλετε και άλλα 50 γρ έξτρα)

120 γρ γλυκαντικό 1:1 (όσο πιο πολλά τα % κακάο στην σοκολάτα που θα βάλετε, τόσο πιο πολύ γλυκαντικό θέλετε)

Ελάχιστο αλάτι

1/2 κ.γ. baking powder

3 αυγά

Βανίλια

Αρωμα πορτοκάλι ή ξύσμα (προαιρετικά)

120 γρ σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο σε κομματάκια (εγώ έβαλα αυτή, αν την αγοράσετε, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ketolife στο ταμείο για να πάρετε 5% έκπτωση)

Αλεύρι καρύδας (προαιρετικά αν δεν πήζει το μείγμα)

Εκτέλεση

Ανάβετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα να προθερμανθεί.

Βάζετε το βούτυρο και το τυρί κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και τα ζεσταίνετε προσεκτικά στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να μαλακώσουν (ή σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ή σε μπέν μαρί). ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Αν το μείγμα σας είναι πολύ αραιό, προσθέστε έξτρα αλεύρι καρύδας μέχρι να αποκτήσει την πυκνότητα που πρέπει.

Απλώνετε ένα λαδόχαρτο πάνω σε ένα ταψί και βγάζετε κουταλιές στις οποίες δίνετε στρογγυλό σχήμα σχετικά. Ψήνετε για είκοσι λεπτά με μισή ώρα στους 170 βαθμούς αέρα, αλλά προσοχή μη τα κάψετε, αρπάζουν εύκολα! Αν τα θέλετε πιο γυαλιστερά αποπάνω, μπορείτε να τα αλείψετε με κρόκο πριν τα ψήσετε, δεν το σκέφτηκα. την επόμενη φορά!

Καλή επιτυχία!

Διατροφικές πληροφορίες:

Κάθε μπισκότο (ανάλογα και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε) έχει περίπου 105 θερμίδες με 1.6 γρ συνολικών υδατανθράκων (και 1.2 γρ φυτικών ινών, άρα 0.4 γρ καθαρών υδατανθράκων – 2%), 4.5 γρ πρωτεΐνης (17%) και 9.3 γρ λίπους (81%).

Πηγή συνταγής

 

Προηγούμενο άρθροΤέλεια vegan σοκολατάκια
Επόμενο άρθροΣοκολατoπαγωτίνια με βουτυρόκρεμα
Debug: Newspaper

Απάντηση