Είναι πιο εύκολο να την φτιάξετε, από όσο νομίζετε!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ BIODIET, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ KETOLIFE!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Υλικά 

1 αυγό ολόκληρο
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.γ. ξύδι (καλύτερα μηλόξυδο)
1/2 κγ αλάτι
200 ml ελαιόλαδο ζεστό (γίνεται και με
λάδι καρύδας το καλοκαίρι που είναι υγρό, ή με λάδι αβοκάντο ή με mct oil ή με λαρδί)

60199273_1109652009243401_1019705547663867904_n

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ ή βάζο που να χωράει το ραβδομπλέντερ. Τα αυγά τα βάζετε τελυταία και χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ μόλις φτάσουν κάτω. Ιδανικά είναι καλό όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρείται στο ψυγείο.

Σημείωση: Αν έχετε βάλει λάδι καρύδας, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, θα γίνει στόκος. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΑ.

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες συνταγές του ιστολογίου εδώ.

Αν σας άρεσε η συνταγή, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Προηγούμενο άρθροΝόστιμο σνακ από κουνουπίδι
Επόμενο άρθροColeslaw (σαλάτα λάχανο)
Debug: Newspaper

Απάντηση